info@onsquare.nl | +31627028404

Website Bouwen

Jouw website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. 

Daarom is het belangrijk dat deze aantrekkelijk en gebruikersvriendelijk is.

Onze werkwijze

1. Inventariseren

Wij komen persoonlijk bij je langs. Op het moment dat het jou uitkomt.
In dit gesprek stemmen we met elkaar af hoe de website eruit moet komen te zien. En wat het doel is van de website. 

2. Ontwerpen

In deze fase gaan wij aan de gang met de vormgeving van de website. Wij zorgen ervoor dat de website er naar jouw wensen uit komt te zien.
Tevens houden we er bij het ontwerpen er rekening mee of de website bezoekersvriendelijk ingericht kan worden.

3. Testen

Wanneer we gaan testen, bekijken we of alles werkt op de website zoals het moet. Wij zullen jou ook laten zien hoe het geworden is. Na dit gesprek kunnen wij eventueel nog veranderingen aanbrengen in het ontwerp van de website.

4. Tekst en afbeeldingen

Nadat het ontwerp van de website is goedgekeurd en getest. Gaan we beginnen met het invullen van de website. Hierin plaatsen we de eventueel aangeleverde teksten en afbeeldingen op de website. Het is ook mogelijk dat wij voor jou de teksten schrijven en de afbeeldingen aanleveren.

5. Laatste controle

De website is bijna klaar om getoond te worden aan het grote publiek. Samen met jou nemen we nog één keer de website helemaal door. Er wordt nu gecheckt of alles op de juiste plek staat. We controleren of alles werkt zoals het zou moeten. 

6. Online

De website is bijna klaar om getoond te worden aan het grote publiek. Samen met jou nemen we nog één keer de website helemaal door. Er wordt nu gecheckt of alles op de juiste plek staat. We controleren of alles werkt zoals het zou moeten. Na deze controle en laatste aanpassingen wordt de website zichtbaar gemaakt op het internet.

7. Hoger in Google & Marketing

Nu is het tijd om de juiste bezoekers aan te trekken naar jouw website. Jouw website komt niet automatisch bovenaan in Google te staan. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid aan om hoger in Google te komen en/ of een Online Marketing strategie aan.