info@onsquare.nl | +31627028404

Hoger in Google

Trek de juiste bezoekers aan door hoger geplaatst te worden in Google.

Wij hebben de kennis in huis om dit te kunnen realiseren.

Onze werkwijze

1. Analyse

We controleren jouw website op de factoren wat belangrijk is voor Google en andere zoekmachines. Hiervan maken wij een rapport met de opties om de website te optimaliseren. Tijdens deze fase wordt er ook een zoekwoorden analyse gedaan. Aan de hand van dit rapport overleggen we met jou de vervolgstappen.

2. Website optimaliseren

In deze fase nemen wij de website onder handen. We zorgen dat de snelheid van de website verbetert en teksten worden aangepast. Wij houden bij het bouwen van onze websites al rekening met deze fase. 

3. Linkbuilding

Wij gaan ervoor zorgen dat andere websites naar jouw website gaan linken. Er wordt een budget afgesproken waarin wij te werk gaan.

4. Websiteteksten bijhouden

Zoekmachines bezoeken jouw website dagelijks. Wanneer een website gemaakt is, maar nooit wordt aangepast, verliezen zoekmachines hun interesse in jouw website.
Het is daarom belangrijk om de belangrijkste pagina van de website iedere maand van nieuwe tekst te voorzien. 
Pagina’s die minder belangrijk zijn ieder kwartaal. De volledige website moet één maal er paar opnieuw voorzien worden van teksten.

5. Bloggen

Wij bieden de mogelijkheid aan om een tekstschrijver in te huren. Deze tekstschrijver zal één keer per bepaalde tijd een blog schrijven voor de website.

6. Advertenties

Naast de standaard SEO bieden wij de mogelijkheid aan voor Online Marketing. Bij deze vorm van promotie zal er gebruik gemaakt worden van Social Media en Google Advertisement.