info@onsquare.nl | +31627028404

Online Marketing

Zichtbaar zijn op andere websites en sociale media door middel van advertenties.

Op deze manier haal je sneller en gemakkelijker bezoekers naar jouw website.

Onze werkwijze

1. Analyse

Afhankelijk van het type online marketing wat je wilt hanteren wordt er een analyse gemaakt. Hierbij maken wij gebruik van Google Analytics, Google Adwords en/of Facebook Pixel. 

2. Budget vaststellen

Afhankelijk van je budget kunnen wij de effectiviteit van jouw advertentie bepalen. Verschillende doelgroepen en zoekwoorden hanteren ook andere kosten. Afhankelijk van de vraag en aanbod.

3. Strategie

Wij gaan met jou in overleg over de strategie die wij denken dat optimaal is voor jouw website. Hierbij houden wij rekening met jouw visie en wensen.

4. Ontwerpen

De strategie gaan wij uitwerken in visuele ontwerpen. Voor de verschillende manieren van Online Marketing zullen er verschillende ontwerpen gemaakt worden. Wij zullen jou de voorbeelden laten zien, zodat deze in overleg gebruikt kunnen worden.

5. Uitrollen

In deze fase gaan wij druk bezig met het opzetten van de campagne. Zodat deze klaar staat om op alle plekken, waar jij het wilt, zichtbaar zullen worden.

6. Start Campagne

Jouw campagne voor jouw website is nu gelanceerd. Op verschillende plekken op het internet ben je zichtbaar. 

7. Verbeterde zichtbaarheid

Door de campagne ben je nu goed zichtbaar op verschillende media. Wij kunnen je ook helpen om hoger in Google te komen. Of wij helpen je graag bij het website bouwen.